Mindenki életében van egy olyan szakasz, mikor nincs ráhatása sem a mentális sem a testi egészségére. Általában ezek stressz és depresszió hatására alakulnak ki, és többen emiatt szednek fel magukra vagy épp adnak le jó pár kilót. Ez a probléma nem csak az átlag, hétköznapi embereket érinti, hanem bizony a sztárok világában élő embereket is. Számos színész, színésznő, és énekes hízott meg, mert nem tudtak megküzdeni érzéseikkel, érzelmeikkel és gondjaikkal. Vagy csak egész egyszerűen nem tudtak megszabadulni a várandósság ideje alatt felszedett plusz kilóktól. Elhoztunk nektek 11 sztárt, akik régen csodálatos formában voltak, de mára már rájuk sem lehet ismerni, mert annyira megváltoztak.

Jessica Simpson.

Gyönyörű vékony alakjából nem maradt más, csak ez… Bár, ahogy elnézzük Jessicát annyira nem is zavarja, hogy felszedett magára egy kis fölösleget.

Matthew Perry. – A Jóbarátok Chandler-je.

Ahogy az idő múlik, úgy változik meg az ember, ez nem volt másképp a Jóbarátok egyik főszereplőjével sem. Az utóbbi időben, rengeteg magánéleti problémával kellett szembenéznie, ami rányomta a bélyeget az alkatára is.

Steven Segal.

Már ős sem az a szálkás harcos színész, akit mindig láttunk a TV-ben. Sajnos ő is jó pár kiló felesleget gyűjtött össze az évek során.

Mariah Carrey.

Mariah, aki egy tehetségkutató műsorban mutatta meg a világnak, milyen csodás hangja van. Sajnos súlyproblémákkal küzd már egy ideje.

John Travolta.

A Grease című filmben egy dögös macsó karaktert formált meg, de mára ár ez a külső a feledés homályába veszett. Most egy idősödő apukához hasonlít.

Brendan Fraeser.

Az őserdő hőse című filmben, alakította George-ot, a főszereplőt. A női szemek egyből kiszúrták, szépen kidolgozott felső testét, de mostanra más sajnos sehol sincs ez az Adonisz kinézet.

John Favreau.

Akit többen csak a Vasemberben szereplő, Happy Hogan-ként ismernek, régen egyáltalán nem volt meghízva. Sőt, mivel mindenki a testesebb karakterével találkozott, senki sem ismerné meg a régi énjét. A bal oldali képen bizony ő szerepel.

Janet Jackson.

Michael Jackson testvére, gyönyörű alakú nő volt, de ő is az évek előrehaladtával felszedett magára pár kiló fölösleget.

Kevin Federline.

Sokan csak Britney Spears által ismerik Kevint, hiszen 3 évig férj és feleségként élték mindennapjaikat sőt a házasságból két gyermek is született. De a válás és az azzal járó hercehurca megviselte Kevint és bizony felszedett néhány kilót.

Val Kilmer.

Val sem maradt mindig ugyanaz a jóképű fiatal titán, akit a bal oldali képen láthatunk. Ő is áldozatává vált a kilóknak és az egészségtelen életmódnak.

Kelly Clarkson.

Kelly szintén egy gyönyörű, jó hangú és elképesztő alakú énekesnő volt, de a szülés után szegény nem tudott megbirkózni a felszedett kilókkal, de mára már sikerült elfogadni magát olyannak, amilyen.