A szerelem a legtöbb ember számára akkor jön el, amikor a legkevésbé számítunk rá. Így történt ez néhány színésszel és színésznővel is, hogy a legváratlanabb helyzetekben találtak párjukra.

Emma Stone és Andrew Garfield

Beleszerettünk ezekbe a srácokba, amikor először megjelentek a A csodálatos Pókemberbe, mint Peter Parker és barátnője, Gwen Stacy. A filmben a romantikus kaland tragikus véget ért, de ez volt a szerelmi történetük kezdete a való életben. Bár Emma és Andrew nincsenek együtt, még mindig szeretjük őket, akkor is ha mára már csak barátok.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Bár a Vámpírnaplókban Elena és Damon közösen éltek az örökkévalóságban, a való életben viszont három évig alkottak egy párt. A színészek külön utakra tévedtek és Ian, most Nikki Reed színésznő férje.

Emily VanCamp és Joshua Bowman.

A Bosszú című sorozatban a szerelemtől a gyűlöletig mindenen átmentek, de a való életben az Emily Thorne-t és Daniel Graysont játszó színészek egy párt alkotnak.

Antonio Banderas és Melanie Griffith.

1995-ben találkoztak a Hárman párban forgatásán és ezekben az években boldognak látszottak. Azonban 20 évvel később, úgy döntöttek, hogy elválnak, az egyik legstabilabbnak tűnő pár voltak Hollywoodban.

Ben Affleck és Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez és Ben Affleck, az egyik legtüzesebb sztárpár. 2002-ben kezdtek el randizni és a rajongók megdöbbenésére 2004-ben viszont különváltak.

Rachel Bilson és Adam Brody.

Ha a Narancsvidék rajongója vagy, biztosan felismered ezt a párt. Adam Brody és Rachel Bilson ilyen intenzív és nyilvánvaló kémiát mutatott egymás iránt a képernyőn, ezért nem csoda, hogy szerelmesek lettek. A való életben kapcsolatuk három év után, 2006-ban véget ért.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. először 1997-ben találkozott a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című film forgatása alatt. 2002-ben feleségül vette és azóta a pár Los Angelesben él két gyermekével együtt.

Blake Lively és Penn Badgley.

Ez a pár jó példa arra, hogyan kell befejezni egy kapcsolatot. Blake Lively és Penn Badgley együtt szerepeltek a Gossip Girl-ben, és két évig alkottak egy párt. 2010-ben szétmentek, de mindketten barátságos és profi módon kezelte a helyzetet, mert nem engedték, hogy a szakítás befolyásolja munkájukat.

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Ki ne emlékezne erre a párra? Úgy tűnt, hogy az egész világ örült az Alkonyat főszereplőinek. De nem minden arany, ami fénylik és ez a gyönyörű szerelmi történet, amely úgy tűnt, hogy tökéletes, hirtelen véget ért.

Rachel McAdams és Ryan Gosling

Az egyik olyan páros volt, akikről úgy tűnt, hogy a képernyőn tökéletes köztük a kémia. A Szerelmünk lapja főszereplői a valóságban négy évig voltak együtt. A legviccesebb dolog az, hogy a filmkészítés kezdetén a színészek nem kedvelték egymást. De ugyebár “Vékony a határ a szerelem és a gyűlölet között.”

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Ezek a sztárok először a ’70-es évek showban találkozott egymással, de csak 14 évvel később, 2012-ben kezdődött igaz szerelmük. Szerelmük gyümölcse két gyönyörű gyermek.