A testi tulajdonság egy velünk született dolog.Nem gyakoroljuk, vagy éppen nem mi alakítjuk. Csak úgy képesek vagyunk különböző dolgokra. Ezek az érdekességeket a földön élő emberek kevés százaléka mondhatja el magáról. Ha te valamelyiket is magadénak mondhatod akkor egy különleges embernek mondhatod magad.

1. A nyelv formázás. Ezt a fajta rugalmasságot, nem mindenki tudja kivitelezni. A tudósok úgy vélik, hogy a genetika és a környezet ami befolyásolja, hogy ki képes rá és ki nem. Például az indiánok a nyelvhasználatukból adódóan képesek erre.  

2.Fülmozgatás. Ezt a földön élő emberek mindössze 22% képes megcsinálni. És mindössze csak 18% aki mindkét fülét képes mozgatni. Az a tény, hogy a fülmozgásért felelős izom egykor jól fejlett volt, mert őseink képesek voltak erre.Ám az evolúció során feleslegessé vált.

3. A lábujjak külön mozgatása. Ha esetleg te is megpróbálnád rá jössz, hogy nem is olyan egyszerű.Ez azért van, mert a nagy lábujj és a kis lábujj rendelkezik csak egyéni izmokkal, míg a többit egy izomtömeg szabályozza.  

4. A könyök megnyalása lehetetlen. Világ szinten mindössze 1-2 % képes ezt megtenni. Ennek végrehajtásához egy rövid alkarra és hosszú nyelvre van szükségünk. De még ezek megléte sem elegendő ha nincs meg a kellő motiváció. 

5.A diasztéma mikor az első fogak közötti rés van. A legtöbb fogorvos erre fogszabályozást ajánl. De sok ember, beleértve a hírességeket, úgy gondolja, hogy ez teszi őket egyéniséggé. Ezért büszkén viselik.

6. Egyik szemöldök felhúzása. Ezt csak azok tudják kivitelezni akik uralják az arcizmaikat. Kitartást és rengeteg gyakorlást igényel. 

7.Mosolynál gödrök jelenjenek meg az arcunkon.  Ez élettani sajátossággal,amellyel  rendelkező embereknél az izom egy kis kötege csatlakozik a csonthoz. Ennek eredményeképpen, ha valaki mosolyog, az arcon ki gödröcskék jelennek meg. Ezek a kis lyukacskák jobban látszanak egy ducibb arcon, mert a zsír jobban megformálja a behúzódásokat.

8.A fülnél egy apró kis lyuk. A földön élők mindössze 5%-nál látható ez a jelenség. Ez lehet csak az egyik fül vagy mindkét fülnél. Érdekesség, hogy az USA-ban ezek az emberek a népesség kevesebb mint 1% -át teszik ki, míg Ázsiában az újszülöttek körülbelül 10% -nál diagnosztizálják ezt a különbséget.