A pszichológusok vizsgálatai szerint van 10 olyan flörtölési trükk amelyet ha alkalmazol, nem fog tudni senki ellenállni csáberődnek. Azt szokták mondani a flörtölést meg lehet tanulni. Mert nem mindenki tudja zsigerből, hogy mi az amitől ellenállhatatlan.Ezért készült ez az összeállítás. Nézd meg, és döntsd el te miben vagy a legjobb. Utána már csak egy kiszemeltre lesz szükséged akin letesztelheted, hogy valóban működik e.

1. A szemezés

Próbáld meg a tekintetedet a kiszemelten tartani. Ha képes vagy hosszabb ideig is melyen a szemébe nézni, egyértelmű jelzést küldesz neki. Már csak azt kell megvárnod míg oda megy hozzád.

2.A figyelemfelkeltő vörös

A pszichológusok szerint a piros szín es a vadabb árnyalatai figyelem felkeltő hatással bírnak. A természet világában például az állatoknál a majmok, azon belül is a páviánoknál a piros hátsót mutogató egyed jelzi a társainak,  hogy készen áll a párosodásra. Hasonló  hatás vált ki az embereknél is.

3.Humor

Ha valaki humoros az gyors gondolkodásra és kreativitásra utal, ami mindig hasznos az élet minden területén. Az ilyen emberek gyorsabban találnak párt, mint átlagos társaik.

4.Az elérhetetlen

Klasszikus, de igaz! Kutatások is bebizonyítják, hogy sokkal jobban keressük annak az embernek a társaságát, és szeretnénk a kedvében járni, akinek az érzései nem nyilvánvalóak. Valamiért az állati ösztönök bennünk élnek, és szeretnénk meghódítani a kiszemelt személyt.

5.A mosolygó nő

Ha valakit mosolyogni látunk az nem csak a kedély állapotáról enged árulkodni. A British Columbia Egyetemen végzett tanulmány szerint a férfiak sokkal inkább vonzódnak egy  mosolygó nőhöz, mint a büszke és komor tekintetű társaikhoz.

6.A mosolygó férfi

A kutatás másik felén szemre vételezték a nőket is. Fordított esetben ők, hogy reagálnak egy mosolygó férfi láttán. Az eredmény elgondolkodtató. A nők számára egy mosolygó férfi kevésbé vonzó, mint a  büszke, bűnös vagy szégyentelen tekintetű ember. Ezt azzal magyarázzák, hogy a nőket vonzza a rossz fiú stílus.

7.A tükrözés

A kommunikációs vonzerő 55% -a a testbeszéden dől el.  Ez az egyik legfontosabb és leghatékonyabb flörtölési technika. Az emberek tudat alatt másolják azt, akikhez vonzódnak. Ha ennek jelét vesszük észre társunkon akkor biztosak lehetünk abban, hogy komolyan érdeklődik irántunk. 

8.A hangszínnel való játék.

Kimutatták azt is, hogy egy nő számára kevésbé érdekes a hangszínével játszó férfi. Ezzel kevésbé marad hiteles férfiassága.Ugyan ez visszafelé nem igaz. A férfiakat vonzza ha egy nő jól tudja kifejezni magát, ezt a hangsúlyra is értve. Így közlendője érdekesebbnek hat. 

9.Bizalom

A bizalom a siker kulcsa. Dr. Monica Moore, a St. Louis-i Webster Egyetemi pszichológus tanulmányokat folytatott a bárokban és bevásárlóközpontokban. Megfigyelte, hogy a leginkább figyelemre méltóak azok az emberek voltak akik az alapvető flörtölési stratégiákat alkalmazták. Mint a mosolygás és a magabiztos, nyugodt viselkedés.

10.Érintés.

Az egyik legegyszerűbb, ám kevesek által használ trükk.  A pszichológusok egy éjszakai klubban végzett kutatási eredménye azt mutatták, hogy a nők nagyobb valószínűséggel mennek táncolni egy olyan férfivel aki 1-2 másodpercig megérintették az alkarjukat. Ezek a férfiak magabiztosabbnak és dominánsabbnak tűntek, ami kedvezőnek bizonyult.