Ahhoz, hogy mindig kifogástalan megjelenésünk legyen vannak dolgok amikre érdemes oda figyelni. Alapvető, hogy a mindennapi viseleteinknél is megvannak olyan kis hibák amiket nem szabadna elkövetni. Pedig sok nő azt gondolja, hogy részletkérdés. Pedig a sok apróságból áll össze az egész. 10 tipp a tökéletességhez vezető útra…..

1.A hajfestés lenövése. Sokszor láthatunk olyat, hogy egy nő haja több színű. A hajtövén viszont látszik miből indult az egész. Ennek elkerülése érdekében csak akkor válaszunk drasztikus szín eltérést, ha nem okoz gondot azt rendszeresen festése. Ha ezt nem tudjuk garantálni akkor maradjunk inkább egy árnyalataiban hasonló színt mint az eredeti hajszín.   

2. A hajgumi nem karkötő, vagy óra. Nem a csuklónkra való. Tartsuk a táskánkban vagy a hajunkban. Nem kiegészítő amit hordanunk kellene. 

3.Ha nincs időd és nincs tökéletes frizurád sem, nem megoldás egy otthoni konty. Ez egy otthoni emberek elől elbújós frizura. Nem való az utcára. Inkább kösd össze szabályosan egy copfba. 

4.A rendetlen és koszos körmök. Azt gondoljuk, hogy ez olyan kis apróság ami jelentéktelen. De valójában ez nem így van. Mindig vannak helyzetek mikor ez igen is látható. Ügyeljünk, hogy rendezett legyen a kezünk hisz ez sokat ronthat az összképen. 

5.A nem megfelelősmink. Az alapozó nem minden esetben jó megoldás. Ha nem a te árnyalatodat használod bizony sokat ronthatsz a megjelenéseden. Nem árt alaposan körüljárni az után, hogy te melyikkel jársz a legjobban. 

6. A túl sok csomag rémisztő. Próbáljunk meg bevásárlós napokat kijelölni. Nem kell nap mint nap hatalmas pakkokkal sétálgatni. Ezeket a napokat intézzük kocsival, így sok kellemetlenségtől óvjuk meg magunkat.

7.A fehérnemű takarása. A szilikon pántokat már rég elástuk és elfelejtettük, remélhetőleg. Ettől függetlenül a színes pántok sem látszódhatnak. Győződjünk meg arról, hogy a fehérnemű a ruházat alatt marad.

8.Mindannyian tudjuk, hogy a bőrnek szüksége van a kellő hidratálásra. Nem csak azért, mert a száraz bőrön sokkal előbb megjelennek a ráncok jelent,hanem mert ez rendetlennek és durvának látszik.

9.A töredezett hajvég. Ennek látványa is lohasztó. Illik 2-3 havonta meglátogatni a fodrászunkat, hogy a hajunkat kicsit renbe tegye és egy egészségügyi vágást végezzen. 

10. Figyeljünk arra, hogy mások ne érzékeljék, hogy mi egy kevésbé kényelmes ruhát vettünk fel ma. Vannak különböző trükkök arra, hogy ilyen helyzetek ne csússzon fel folyamatosan. Ne azzal teljen a napunk, hogy arra ügyeljünk nehogy kilátszódjon aminek nem kellene.