Amikor egy nagyobb vásárlás előtt állunk, gyorsan felmérjük melyek azok a ruhadarabok, amikre szükségünk van. Általában a fehérneműre mindig szükség van, hiszen egy idő után az összes fehérnemű elveszíti a formáját, így kénytelenek vagyunk egy újat vásárolni. De számtalanszor belesétálunk egy-egy hibába, úgy, hogy észre sem vesszük. Most készítettünk egy listát azokról a dolgokról, amiket figyelembe kell venni, fehérnemű vásárlásnál.

Mintázat.

A csipkés melltartó nagyon szép és vonzó tud lenni, de nem akkor, amikor egy kissé áttetsző felső alá veszed fel. Sajnos ezek az anyagú melltartók, átütnek a felsőkön. Ezért célszerű olyan melltartót venni, aminek sima vonalai vannak.

Méret.

A legtöbbször abba a hibába esünk bele, hogy kisebb melltartót akarunk venni, mint amekkora kellene. Hölgyeim érhető, hogy nagyobb keblekre vágynak, de nem ez a megoldás. Ezzel csak a saját testüknek ártanak, hiszen ezek a darabok belevágnak az ember bőrébe.

Kosárméret.

Nagyon sokan nem tudják, hogy a bizonyos jelölések mit takarnak a melltartókon, a szám a körkerületet jelenti a betű pedig, a kosár méretet. Ez a második leggyakoribb probléma, hogy nincsenek tisztában azzal, milyen kosarú melltartót válasszanak.

Szín.

Ez valószínű mindenkinek egyértelmű, hogy nem veszünk fel, fekete színű melltartót fehér blúz alá. Általában, amilyen színű felsőt hordasz, olyan színű melltartót illene felvenni.

A melltartót csak a kisebb mellel megáldott nők hanyagolhatják el, hiszen ott nincs akkora kockázat, hogy a mellizmok megnyúlnak, ami felelős a mell lógásáért.

Anyagösszetétel.

Természetesen a 100% pamutból készült darabok biztosítják a jó szellőzést, de azok könnyen megnyúlhatnak és elveszíthetik formájukat. Célszerűbb olyan anyagút választani, amiben 80% pamut és 20% elasztikus anyag van.

Oda kell figyelni az alsónemű választásra is, hiszen a rendszeres tanga használat kidörzsölheti a bőrt illetve bakteriális fertőzésnek is ki vagyunk téve.

Törekedjünk arra, hogy szettben vásároljuk a fehérneműt, hiszen a harmónia még ebben az esetben is nagyon fontos.

Célszerűbb pamut alsóneműt vásárolni, hiszen annak a legjobb a szellőzése, a szintetikus anyagból és selyemből készült fehérnemű irritálhatja a bőrt és kipirosodáshoz vezethet.

Megfelelő fazon kiválasztása.

Azoknak a nőknek, akiknek körte formájú alakja van, a rövidnadrág fazonú alsóneműk jobban állnak. A homokóra testalkatú hölgyeknek, viszont előnyös a magasabb derekú alsó.