Nem könnyű hírességnek lenni, mindenki szemmel tartja, bírálja őket és várnak azokra a pillanatokra, mikor valami hiba csúszik az életükbe, legyen az például súlyfelszedés. Összeszedtünk 10 hírességet, akiket egyáltalán nem érdekel hány kiló plusz van rajtuk, mert így érzik jól magukat, ahogy most kinéznek.

Vin Diesel

Amikor Vin videója megjelent az interneten, sok rajongó képtelen volt elhinni, hogy a valóságot látják. De úgy tűnt bebizonyosodott, hogy a felvétel nem hazudott és Vin tényleg így fest a Halálos iramban forgatása után. Arra viszont mindenki kíváncsian vár, hogy sikerül-e visszaszereznie rossz fiús testalkatát a 8. rész leforgatásához.

Christian Bale

Christian, egyes szerepek kedvéért folyamatosan változtatta testsúlyát és ezt azért könnyű elhinni, mert 2004-ben 54 kilót fogyott “A gépész” című film forgatása előtt, majd 45 kilót visszaszedett a “Batman: Kezdődik” című filmhez.

Rihanna

Az utóbbi időben az énekes több, mint 9 kilót hízott. De úgy tűnik, hogy Rihanna-t nem igazán érdekli a dolog és még mindig szívesen jelenik meg extravagáns ruhákban.

Nelly Furtado

Alig lehet ráismerni Nellyre. Egy évvel ezelőtt vált el a férjétől, Demacio Castellontól, ami valószínű hatással volt testsúlyára is.

Kesha

Az énekes azt állítja, hogy producere gúnyolódott vele, mondván, hogy a teste messze nem tökéletes. Ez odáig fajult, hogy kettejük kapcsolata felbomlott és Kesha most élvezi a szabadságát.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer azt mondja, hogy 2 gyermeke születése után, sokkal nőiesebbnek és boldogabbnak érzi magát és többé nem akar fogyni.

Steven Seagal

Steven az intenzív fizikai edzésnek köszönhetően, folyamatosan tudta tartani súlyát. Most a színész súlya 128 kg, ami elég sok mert kb. 193 centi magas. De úgy tűnik, nem nagyon zavarja.

Jessica Simpson

Karrierje kezdetén az énekesnek szinte tökéletes modell alkata volt. Az utóbbi években azonban folyamatosan szedett magára néhány kiló felesleget. Jelenlegi alakján folyamatosan dolgozik.

Brendan Fraser

A színész fájdalmas szakításon ment át, ez a nehéz időszak hatással volt a kinézetére és szakmai karrierjére egy ideig. De azóta összeszedte magát és szerencsére a tehetsége változatlan maradt.

Kelly Clarkson

Az énekes terhessége alatt néhány kiló pluszt szedett magára, amit nem tudott leadni. De igazából úgy tűnik, hogy nem is nagyon akarja. Kelly azt állítja, hogy így boldog, ahogy van, és nem kell senki más jóváhagyása vagy elítélése.