A divat, minden ember számára nagyon fontos dolog, hiszen a stílus és a ruhák is meg tudják határozni milyen emberek vagyunk. Egyes ruhadarabok nagyon el tudják rontani az összképet, amit nem mindenki hagy figyelmen kívül. Szerencsédre mi összegyűjtöttünk 10 olyan ruhadarabot, melyet jobb, ha minél előbb száműzöl a ruhásszekrényedből, ha nem akarod magad kínosan érezni.

Plüss tréningruha.

A 2000-es évek elején Paris Hilton egy rózsaszínű plüss sportruhában jelent meg. Ettől a pillanattól kezdve minden nő ruhásszekrényében megtalálható volt ez a darab. Ebben az öltözékben, mindenki úgy nézett ki a városban, mint egy sétáló Barbie baba.

Mire cseréld le?: farmer overall, egyenes szárú farmer, kosztüm pasztell színekben.

Sapka fátyollal.

Furcsa, hogy valakinek egyáltalán eszébe jutott, hogy vegyítse a fátylat és a kötött sapkákat. Egy ilyen együttes ellentétes érzéseket vált ki. A fátylat általában királyi fogadások alkalmával használták és nem pedig sportnapon.

Mire cseréld le?: Fátyol nélküli téli sapkára.

A cipők magasított talppal.

A magasított cipők 2011-ben törtek be a divatvilágba. Ezek a cipők masszívnak tűntek, de a kényelem semmiképpen sem tartozik hozzá. Egy szezont át lehet vele vészelni, de hosszútávon nem jó befektetés. A divatirányzatok gyakran ellenkeznek a logikával, szóval ha van efféle cipőd, nyugodtan szabadulj meg tőle.

Mire cseréld le?: Válassz olyan cipőt, ami egyszerű, mégis valamilyen díszítés, vagy minta feldobja.

Szőrme mellény.

Az ilyen mellény teljesen elhanyagolható, nyilvánvalóan senki sem akar télen fedetlen karokkal járkálni a hidegben. A tavaszi és nyári szőrme nem néz ki jól. Egyes lányok furcsa módon ötvözik a mellényeket a bőrkabáttal. Ezenkívül a szőrme már régen kiment a divatból, aminek mindenki örülhet, akik aggódnak az állatok védelmével kapcsolatban.

Magassarkú cipő.

A magas platformú cipőket viccesnek találják egyes emberek, mert teljesen más lesz tőle a láb formája, ami kicsit sem vonzó. Az extra magassarkú cipőkben meg sokan nem is tudnak menni. Nem is beszélve kínzó fájdalomról, amit egy ilyen cipő okoz, hiszen a város utcáit ilyen cipőben bejárni őrülten kellemetlen.

Mire cseréld le?: Klasszikus stílusú magassarkúra.

Átlátszó maxi szoknyák.

Hosszú, áttetsző szoknyák, amelyek sima anyagból készült mini szoknyát takarnak, sok kérdést hagynak maguk után. Miért viselnek ilyet a lányok? Talán azért mert mini szoknyába akart menni, de nem volt bátorsága felvenni. Ez a szekrény egy elég furcsa darabja.

Mire cseréld?: Ha konzervatív és ultra-félénk vagy, akkor a hosszú szoknya a te barátod, ami nagy divatnak örvend újra a világban.

Alacsony derekú farmerek.

Azok a farmerek melyeknek alacsony dereka van, többször olyan látvány nyújtanak, aminek köszönhetően, kilátszik a fehérnemű. Amit nem sokan szeretnek, kivéve a férfiak.

Mire cseréld le?: A magas derekú farmerek jól illeszkednek a derekadhoz és a csípődhöz, ezáltal elkerülheted a kellemetlen helyzeteket. Sőt vizuálisan meghosszabbítják a lábad.

Áttetsző garbó.

A kirakott fehérnemű nem minden esetben vonzó látvány, szóval ha van olyan ruhadarabod, ami hasonlít a bal oldalon látható felsőhöz, jobb ha megválsz tőle, vagy egyáltalán nem veszed fel. Sokan vulgárisnak tartják, ezt a típust.

Mire cseréld le?: A szokásos, hagyományos garbót válaszd és hidd el, jobban meg fognak csodálni, mint a másik ruhában.

Kötött pulóverek.

A kötött gombos, kardigánok, már nagyon régen kimentek a divatból, és nem elég, hogy ütött kopott, még öreges is, ha egy fiatalabb nő veszi fel. Jobban jársz, ha ezektől a daraboktól mihamarabb megszabadulsz, mert a végén te is olyan komor leszel, mint maga a ruhadarab.

Mire cseréld le?: Gomb nélküli nyitott kardigánra vagy laza nyakú kötött pulóverre.

UGG csizma.

Az ugg csizmák anti-trendnek bizonyultak. Nagyon nehéz feladat, hogy divatosan öltözz fel és még kényelmes cipőt is fel tudj venni. Még a kiváló minőségű UGG csizmák sem tűnnek mindig vonzó darabnak a női lábakon.

Válasz helyette, olyan lábbelit, ami passzol az öltözékedhez, és az alkalomhoz.