Mindenkinek van valami rossz szokása, amitől nagyon nehezen tudna csak megszabadulni. Ezek bizonyos karakterjellemzőket tükröznek amiket nem is gondolnánk.

Mutatunk nektek párat a leggyakoribb szokásokról.

Körömrágás

A körömrágás arra utal, hogy minden dolgot túlságosan körbejársz. Próbálsz maximalizmusra törekedni. Nagyon magasak az igényeid. A kiválóságra való törekvés persze jó dolog, de hagyd magad pihenni néha.

A haj csavargatása

A szokás, hogy az ujjaddal csavargatod a hajad belső kétségekre utal amik benned tombolnak. Hajlamos vagy régi dolgokon rágódni és azon filózni, hogy mit kellett volna másképp csinálni. Mi lenne ha…?!

Otthagyod a mosatlant éjszakára

Arra utal, hogy halogató típus vagy. Mindent az utolsó pillanatban próbálsz megcsinálni. Ezzel az a baj, hogy rengeteg kis részlet felett fogsz elsiklani amire már nem lesz időd. Sosem lesz semmi tökéletes így.

Túlevés

Tele tömöd a hasad és még mindig nézelődsz egy kis édesség után. Ezt egészen addig csinálod míg kis híján fel nem robbansz. Ez szeretethiányra és mások iránti aggodalomra utal. Próbálod “megragadni” a lelki ürességed.

Az ujjak ropogtatása

Önmegtartóztatásról szól. Ez a férfiaknál jellemző. Állítólag megóvja őket az erősebb hangnemtől.

Bevetetlen ágy

Ezek az emberek meg vannak győződve arról, hogy majd eljön egyszer a siker. Csak úgy…magától persze. Egyszerűen úgy gondolják, hogy ilyen apróságokra kár fecsérelni az időt.

Izé

Ha túlhasználod ezeket a felesleges kötőszavakat mint az “izé” “tehát” “hogyishívják” az azt jelenti, hogy a gondolkodásodhoz képest a beszéded le van lassulva és nem tudod magad eléggé kifejezni. Kreatív emberekre jellemző.

A címkék eltávolítása a palackról

Ha állandóan letépkeded a palackok címkéit az a tökéletes élet iránti belső törekvésedet mutatják. A jelenlegi helyzet nem tetszik így a tudatalattid változtatna.

Pattanások nyomkodása

Túl nyitott vagy a világra. Úgy gondolod, hogy a bőröd egyfajta akadály közted és a környezeted között és ezért el akarod pusztítani azt.

Hangos nevetés

Nem kapsz elég figyelmet így próbálsz kitűnni, hogy észrevegyenek. Boldogságot erőltetsz magadra.

Ti mit gondoltok erről?