A párkapcsolat az elején még csodálatos, lent van a rózsaszín köd, és mindent tökéletesnek érzel. Ám ahogy múlik az idő, a köd halványulni kezd, és előjönnek az apróbb problémák, majd a nagyobbak is, amit orvosolni kell, nem pedig eldobni a kapcsolatot. Az embereknek előjönnek a saját szokásai, amit a másik fél már játszi könnyedséggel fogad, és konkrétan semmi, de semmi nem tudja meglepni.

Pontosan ez a csodálatos, a hosszútávú kapcsolatokban, hogy elfogadjuk a másikat úgy, ahogy van, még akkor is ha nem túl vonzó, az, amit látunk. De nem szabad hagyni, hogy az a bizonyos szikra, vagy a tűz kialudjon, ezért mindig kell valami apró dolgot tenni, hogy fenntartsátok a szerelmet és a vonzalmat. Viszont most egy olyan, képsorozatot hoztunk el, ami a legjellemzőbb egy hosszútávú kapcsolatban. Te csinálsz valami hasonlót a pároddal?

A nők, kitudja miért, de imádnak pattanásokat nyomkodni, ha meglátnak egyet rajtad, kizárt dolog, hogy át tudnának felette siklani anélkül, hogy kinyomnák.

Olyan becenevekkel illetitek egymást, ami a kívülálló emberek számára érthetetlen, hogy sikerült kihozni. De ti értitek és ez a lényeg.

Már természetessé válik, hogy egymás előtt szellentetek, sőt már nem is mondtok semmit, mikor ez bekövetkezik, csak rezzenéstelen arccal csináljátok tovább a dolgotokat.

Őrültségek, amit csak ti találhattatok ki, és élvezitek, mikor csináljátok. Ilyen például egy vicces tánc kitalálása.

Már nem szükséges a friss lehelet és a fogmosás, hogy egy-egy szerelmes csókot ejtsetek egymás ajkán.

Képesek vagytok együtt zuhanyozni, még a legszűkebb helyen is, mindegy hányszor ütöd be a kezed vagy a lábad.

Nem kell feltétlenül összebújni elalvásnál, mert már mindenki úgy alszik, ahogy számára a legkényelmesebb.

A veszekedés sem akadály egy közös alvásnak, bár jobb ha mielőbb megbékéltek, mert ez rányomja bélyeget az alvásra.

A párod ruháit viseled, mert az sokkal kényelmesebb, mint a sajátod. (Ez a férfiakra nem biztos, hogy igaz)

Ahhoz, hogy eltöltsetek egy romantikus vacsorát, nem kell kiöltöznötök, és elegánsan viselkednetek.