Amikor először találkozunk valakivel három fő paraméter alapján értékeljük őket: megjelenés, hang és beszéd. Az első benyomás 7%-a a beszélgetés témája, 38%-a hangja és 55% a megjelenés. Ezért mondják, hogy először a szépségét utána az eszét veszed észre. Tartsuk észben ezeket.

Mutatunk nektek pár női ruhadarabot, ami felkelti a férfiak érdeklődését. Persze ezek nem mindenkinek állnak jól. Figyeljünk a saját stílusunkra.

  1. Nyári tunika

Finom, szelíd női ruha. Illeszkedik a nő testéhez és egy istennőt varázsol belőle. Bátrabbá válsz egy beszélgetés kezdeményezésekor. Nehéz ellenállni neki.

2. “Skinny” farmer

Karcsúvá teszik a testet. Hosszabbnak tűnik benne a lábad. Persze a görbe lábat jobban kiemeli úgyhogy figyeljünk rá. Könnyű hozzá öltözni is.

3. Kényelmes pulóver

Különösen a túlméretezett pulóverek most nagy divatjukat élik. Jól kifejezhet egy-egy stílust.

4. Sportruházat és a lófarok

Maga a tény, hogy egy nő kedveli a sportot már önmagában vonzóbbá teszi. Ez egyébként egy jó beszélgetés témája is lehet. A sportruházat barátságot is sugall. A lófarok kiemeli a lány vállát, nyakát és a fülei vonalát. Nőies és egyszerű.

5. Felhasított ruha

A felhasított ruha titokzatossá teszi a nőt. Figyelemfelkeltő. Figyeljünk a ruhák nyomtatására is. Tönkre teheti a képet.

6. Baseball sapka

Különlegessé tehet. Sportosságot, magabiztosságot sugall. Ha nem volt időd hajat mosni vedd fontolóra.

7. Magas derekú farmer

Kiemeli a derekat, a nőies arányokat. Jó azoknak is akik nem szeretik a “skinny” farmerokat és inkább valami lazábbat, kényelmesebbet keresnek.

8. Egyszerű ing

Mindenféle kiegészítő nélkül is tökéletes viselet. A túl elegáns viselet megközelíthetetlenséget sugall. Egy sima ing inkább laza kifinomult stílust képvisel.

9. Ceruza szoknya

Magassarkú cipővel kombinálva lehengerlő viselet. Hangsúlyozza a derekat és a popsit. Irodában és party-ban is tökéletes viselet.

Bónusz:

A kilógó fehérnemű, noha vonzza a tekintetet nem minden esetben célravezető. Nem mindig kell követni a divatot. A józan ész a legfontosabb.

Szerintetek milyen ruhák vonzzák a férfiak tekintetét?