Amikor gyermekünk születik, sokkal több időt fordítunk rájuk, mint magunkra. Észre sem vesszük, hogy a hajunk megőszült, ráncok jelentek meg arcunkon, és egyre több súlyt kapunk magunkra, mint azelőtt. Ám néhány anyának sikerült bebizonyítania, hogy egy édesanya is lehet minden korban gyönyörű. Ebben az összeállításban nagyon nehéz megállapítani, hogy ki az édesanya és ki a lány, mert annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár testvéreknek is mondhatnák őket.

Anna Nyström és az anyja.

Anna egy népszerű 26 éves blogger Svédországban, aki személyi edzőként dolgozik. Anyja már a 40-es éveiben jár, de úgy néznek ki, mintha csak testvérek lennének.

ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) által megosztott bejegyzés,

Amber Le Bon és anyja Yasmin

Amber egy híres angol modell, és ő a legidősebb 3 testvére közül. Apja Simon Le Bon a Duran Duran zenekar frontembere, anyja Yasmin Le Bon pedig szintén híres modell. Amber  ebben az évben lesz 29 éves, az anyja pedig 54.

Amber Le Bon (@amberlebonofficial) által megosztott bejegyzés,

Anna Dinoto és anyja Maya Ilana

Ezen a képben Anna 14 éves, édesanyja, aki jobban hasonlít egy idősebb nővérre, több mint 30 éves.

M A Y A I L A N A♡ (@maya_ilana) által megosztott bejegyzés,

Sonya és Vera Brezhneva.

Sonya a népszerű orosz énekesnő és színésznő Vera Brezhneva lánya. Tudjuk, hogy Sonya a közelmúltban lett 17 éves, gyönyörű anyja pedig csak a 36-ot tapossa. De a fotókon együtt, úgy tűnik, mintha 2 legjobb barát állna egymás mellett, akik nem többek 25-nél.

Vera Brezhneva ? (@ververa) által megosztott bejegyzés,

Ava Phillippe és anyja Reese Witherspoon.

Ava a hollywoodi csillag Reese Witherspoon (42 éves) 18 éves lánya, aki Ryan Phillippe-el való első házasságból fogant. Minden képen nyilvánvaló, hogy nagyon hasonlít az anyjára.

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Shaniece Hairston és édesanyja, Evelyn Lozada.

Shaniece egy 24 éves blogger és modell, aki részt vett egy valóságos show-ban. Édesanyjának (42 éves) nyomdokaiba lépett, aki egy amerikai TV-s csillag, modell és író is egyben.

SHA (@shanieceh) által megosztott bejegyzés,

SHA (@shanieceh) által megosztott bejegyzés,

Rumer Willis és anyja, Demi Moore.

Rumer egy 29 éves amerikai színésznő, aki szülei által is hírnevet szerzett. Az apja a nagy Bruce Willis, és az édesanyja a csodálatos Demi Moore, aki ebben az évben tölti be az 56. életévét.

Rumer Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés,

Polina Maximova és anyja, Svetlana Maximova.

Polina egy 28 éves orosz csillag, aki szerepelt több mozifilmben és színházi darabban is. Színészi családban nőtt fel, apja Vladimir Maximov és anyja Svetlana Maximova társaságában. Híres édesanyja 53 éves, de úgy néz ki, mintha egy korosztályba tartoznának lányával.

Polina Maximova (@polinamax) által megosztott bejegyzés,

Navya Naveli Nanda és anyja Shweta Bachchan Nanda

Navya és Shweta egy híres indiai családból származnak. A lány, aki 21 éves, már Bollywood -i csillagnak számít, és az édesanyja, aki nemrég lett 44 éves, újságíró az egyik a TV-nél, sikeres üzletasszony, és most íróként próbálja ki magát.

Imani Evans és Susan anyja

Imani 26 éves, és együtt dolgozik a brit televízióval Susan anyával, aki hamarosan 50 éves lesz. Nekik is vannak saját népszerű főző blogjaik.