Mindenki ismeri a klasszikus hercegnőket a Disney filmekből. Hamupipőke, Anna hercegnő a Jégvarázsból, a hatalmas népszerűségnek örvendenek, de számos más népszerű hercegnő is van, mint például Hófehérke, Mulán vagy Ariel. Mindnyájan fantasztikusak és saját egyedi kalandjaik vannak, és minden embernek megvan a saját kedvence. Vannak, akik még a Halloween-ra is Disney hercegnőnek öltöztek be. Ki ne akarna úgy kinézni, mint egy Disney-karakter? Vannak olyanok, akik szerencsések, hogy pontosan olyanok, mint maguk a hercegnők. Itt található 10 ember, aki teljesen úgy néz ki, mint a kedvenc Disney hercegnő karaktere.

Mulán: Nem kell tehetséges cosplayer-nek lenned, hogy hasonlíts egy hercegnőre, néhány embernek megadatik a lehetőség, hogy természetüknél fogva hasonlítanak rájuk! Mint Arianna Quan, aki 2016-ban megválasztották Miss Michigan-nek.

A győzelme után több ember észrevette, mennyire hasonlít a Disney hőshöz, Mulánhoz. Quan kínai-amerikai származású, így teljes mértékben Mulán élő adaptációjává vált. Vajon a harcművészethez is ért?

Hófehérke: Egy másik cosplay művész, Sarah Ingle szintén több ezer dollárt költött a jelmezeire, hogy Hamupipőkétől kezdve az Aranyhajig különböző Disney hercegnőkké változtassa magát.

Hófehérke ruhájának megtervezése és gyártása 6 hónapot vett igénybe. Göndör fekete parókájával és vörös ajkával tökéletes Hófehérkeként pompázik. A kontaktlencsék is segítenek Disney karakteressé változtatni a szemét.

Ariel: Saraswati egy malajziai sminkművész, aki képességeit kihasználva fantasztikus kinézetet varázsol magának. Nagyon okos, hogy különböző színű kendőket épít be az átalakulásba, ezzel sem sértve semmilyen vallási nézetet, ami megakadályozná a cosplayelést.

Ariel élénk vörös haját, egy kendővel sikerült megcsinálni, ami valljuk be lenyűgöző lett. A lánynak sikerült felépítenie egy saját youtube csatornát, hogy másokkal is megoszthassa, hogy varázsol magából Disney karaktert.

Jázmin: Amikor Olayinka Mia Noel, Jázminnak öltözött be egy Halloween-i bulira, a hasonlatosság ledöbbentette az embereket, aminek köszönhetően ez a kép vírusként terjedt el a neten.

Egy jelmez segítségével Olayinka félelmetes kontúrt használva, emelte ki Jázmin hercegnő vonásait, ami egy az egyben olyan lett, mint a hercegnő.

Elza: Ő az egyik egyik legnépszerűbb karakter a Disney hercegnők között. Lydia Lewington némi hasonlóságot vélt felfedezni, saját maga és Elza karaktere között. Egy helyi bevásárlóközpontba ment el, mint Elza és a kisgyerekek hatalmas ujjongással fogadták őt, és mindenáron képet akartak vele készíteni.

Hosszú szőke haja nagyon hasonlít Elzához. Miután jól sikerült bevásárlóközpontos eseménye, elkezdte ajánlani magát, gyermekeket szórakoztató szülinapi bulikra. Lydia több mint 30 alkalommal öltötte fel Elza ruháját.

Vaiana: Ez az aranyos kislány úgy nézett ki, mint az egyik Disney mese karakter. Vaiana debütálása után, több ember látott hasonlóságot a gyerek Vaiana és a kis Illssa Rose Abadin között.

Ugyanolyan kerek arca, nagy barna szeme van, és nyilvánvalóan ugyanazokat az arckifejezéseket produkálja.

Aranyhaj: Ennek a hercegnőnek a valóságos elképzelése egy kicsit nehéz lehet, különösen a haja miatt. Sokan döntenek úgy , hogy Aranyhaj hajának fonott változatát viselik egy-egy cosplay rendezvény alatt, de Skyler Vallo, aki LA modell és színésznő, úgy néz ki, mint az igazi Aranyhaj.

Miután majdnem 5 méteres haj hosszabbítása lett, Skylernek sikerült egy meglehetősen meggyőző Aranyhaj karaktert felvennie. Olyannyira hasonlított a hercegnőre, hogy a Disneyland felbérelte, hogy játsszon a szórakoztató parkjában.

Pocahontas: Erre a filippínói származású modellre számos ember rácsodálkozott.

Sherri Lansang, sokban hasonlít Pocahontas-hoz, például, arcszíne, szeme, szemöldöke, ajka és hosszú sötét haja teljesen olyan.

Merida: Valaki lementette ezt a fotót, hogy feltegye a közösségi oldalra és megkérdezze a többi felhasználót, hogy úgy gondolják-e, hogy Meridára hasonlít a lány. Sajnálatos módon nem tudták kideríteni a lány nevét.

Fényképe a Reddit oldalán kötött ki. A skót hercegnő hullámos vörös haja, sápadt arcbőre és ajkai egy az egyben olyanok, mint a lánynak.

Belle: Richard Shaefer egy csodálatos cosplayer, aki kihasználta sminkes tehetségét, hogy Disney karakterekké formálja át magát. Van valami a Belle arcában, ami varázslatos.

A kaliforniai sminkművész nyilvánvalóan nagyon tehetséges, mert a cosplayjen teljesen lenyűgözött mindenkit. Mindenki nagy meglepetésére, ő maga volt Belle, a sárga ruhájába, és barna parókájába.