A hercegnőkről készült animációs filmek eredetileg nem Disney fő munkásságai voltak. Manapság viszont az ilyen rajzfilmekből származó bevételek, becslések szerint évente körülbelül 3 milliárd dollár (780 milliárd Forint). Vajon több pénzt hozna a konyhára, ha a Disney meséket rossz lányokról készítették volna?
Ők amúgy is mindig jó kislányok voltak, kedvesek és szeretetreméltóak. Viszont mivel a legtöbbjük tizenéves, nehéz elképzelni, hogy soha nem akartak új és vad dolgokat kipróbálni. Most egy művész bemutatja őket a másik oldalról is.

Jázmin

A fényűző életmód ellenére Jázmin sosem volt apuci pici lánya, ő mindig kereste a kalandot. Egy művész most R&B és Lakers csapat rajongóként, egy tetőtéri panoráma lakásban pózoló lányként ábrázolja.

Hamupipőke

Amíg nem találkozott Bűbáj hercegével, a Hamupipőke volt a legártatlanabb és legszerényebb  az összes Disney hercegnő közül. Egy művész úgy döntött, hogy hozzáfűzi saját stílusát és egy elbűvölő hírességgé változtatja.

Aranyhaj

Miután fél életét egy toronyban töltötte, nem csoda, hogy Aranyhaj nem bánja, hogy kiszabadulása után egy kicsit megvadul. Fehérre festette a haját és tetoválásokat is varratott magára.

Ariel

Ariel mindig készen állt az új kalandokra és mindig kiállt a döntései, céljai mellett, azonban most tudja hogy kell pihenni. Soha nem volt fontos számára a luxus. Emberként Ariel laza csaj lett, akivel szuper dolog együtt lógni, játszani Xboxon, valamint pizzát rendelni péntek este.

Belle

Belle feláldozta saját szabadságát, hogy apját megmentse a szörnyeteg karmai közül. A falubeliek szerint egy nagyon furcsa lány volt, aki a könyvekben talált rá saját magára. Fogadunk, hogy senki sem hívná Belle-t furának, miután ilyen lenyűgöző átalakuláson ment át.

Tiana

Tiana mindig keményen dolgozott, hogy megvalósítsa álmait. De talán itt az ideje, hogy lazítson és szórakozzon. A színes tetoválás és sugárzó smink minden bizonnyal jó kiindulópont számára.

Hófehérke

Hófehérke soha nem becsülte alá a jó megjelenés fontosságát. Most számos képet és szelfit posztol Instagram oldalára, hogy egyre több és több követőt szerezzen magának.

Pocahontas

Pocahontas mindig is lázadó volt, aki készen állt a boldogságra és az igaz szerelem iránti küzdelemre. A modern technikának köszönhetően most már nem kell John Smith-re várnia, hiszen egy kattintással bárki a barátja lehet.

Elza

Elza egy makulátlan és félős hercegnő, de a művész úgy gondolta, hogy biztos neki is van egy vad oldala. A tetoválások, a füstös szemek és a póló biztosan nem marad észrevétlenül és ő lesz a legdivatosabb lány a királyságban.

Vaiana

Vaiana mindig is túl érett volt korához képest, aki nem félt a kalandoktól, bátran vette magát bele veszélybe. A fiatal Vaiana a modern világban is szeretné megmutatni magát. Elkezdett lázadni és rácáfolni a sztereotípiákra.