Sok rajongó van a világon, akik imádják kedvenc sztárjukat. Sajnos a legtöbbjük megpróbál minden követ megmozgatni, hogy úgy nézzenek ki, mint példaképük. Pénzt, időt, energiát nem sajnálva vetik alá magukat a legkülönfélébb szépészeti beavatkozásoknak. Összeszedtünk 10 olyan rajongót, akiknek a műtétjei nem úgy sikerültek, ahogy azt megálmodták.

 

50 plasztikai műtéte volt, hogy olyan lehessen, mint Angelina Jolie.

Ez az iráni lány az internet szenzációjává vált, miután 50 plasztikai műtéten esett át, csakhogy olyan legyen, mint példaképe, Angelina Jolie. Sahar Tabarnak 300.000 követője van Insatgrammon.

Egy fiú, aki David Beckham akart lenni.

Jack Johnson több, mint 25 000 dollárt költött kozmetikai beavatkozásokra, hogy úgy, nézzen ki , mint David Beckham. Jack Johnson azt is elárulta, hogy élvezi ezt az életmódot és imádja, ha megnézik az utcán.

Ikrek, akik hasonlítani akartak Brad Pittre.

Ez a két testvér több mint 25 000 dollárt költött plasztikai műtétekre, hogy kedvenc hollywoodi sztárjukra hasonlítsanak, aki nem más, mint Brad Pitt. Sajnos az eredmény kicsit sem tükrözi a valóságot.

Nicholas Ryan, aki Ryan Gosling akart lenni.

Nicholas Ryan úgy döntött, hogy kozmetikai beavatkozással oldja meg, hogy úgy nézzen ki, mint példaképe, Ryan Gosling. Körülbelül 5000 dollárba került a műtét.
A műtét nem volt teljesen hiábavaló, mert Amerikában rengeteg reklámcég keresi fel illetve a filmiparban is ajánlottak már neki munkát. Reméli, hogy még több jó származik majd a “Ryan Gosling” kinézetből.

Pixee Fox, aki kivetette bordáit, hogy úgy nézzen ki, mint Jessica Rabbit.

Pixee Fox eltávolította hat bordáját, hogy úgy nézzen ki, mint kedvenc mesebeli karaktere, Jessica Rabbit. A lány kérését a legtöbb orvos elutasította, de végül mégis sikerült neki elérni a kívánt hatást. Most körülbelül 40 centis derékbőséggel rendelkezik.

Sha Ross, mint Pamela Anderson.

A 19 éves Sha Ross megszállotja volt a Baywatch egykori szereplőjének Pamela Andersonnak, ezért számos kozmetikai műtéten esett át, beleértve az ajakplasztikát, mellnagyobbítást és zsírleszívást is.

Egy lány, aki Miranda Kerr hasonmás akart lenni.

Egy dél-koreai rajongó, Hong Yuh Reum leghőbb vágya azt volt, hogy Miranda Kerr fotómodellre hasonlítson. Megműttette szemét, orrát, hogy úgy nézzen ki, mint ő. Reum elmondta, amikor először meglátta Kerr-t a magazinokban, akkor jött neki a gondolat.

Adam Guerra, aki Madonnát akarta megtestesíteni.

Adam Guerra 18 kozmetikai műtéten esett át, hogy tökéletes mása legyen kedvenc énekesnőjének, Madonnának. Több, mint 175,000 dollárt költött ezekre a beavatkozásokra, de még mindig nem sikerült elérni a kívánt hatást.

Toby Sheldon, aki nagyon szeretett volna Justin Bieber-re hasonlítani.

Toby Sheldon hatalmas Justin Bieber rajongó. nagyjából 100,000 dollárt fizetett a szakembernek, hogy olyanná varázsolják, mint ő. Megmutatta magát az “Őrjítő szenvedélyekben” és elmesélte, hogyan zajlott a műtét. Sheldon az arcát, szemét, száját orrát és állkapcsát műttette meg.

James Parke, mint Kim Kardashian.

A 25 éves James Parke, Kim Kardashian rajongó, pontosan emiatt feküdt kés alá, hogy úgy nézzen ki, mint ő. Azt mondta, két orrműtéte, egy állkapocs műtéte valamint nyaki zsírleszívása és szemöldökfestése is volt. Később ment szájfeltöltésre és arcfeltöltésre is. Több, mint 130.000 Fontot költött el, hogy Kimre hasonlítson.