Minden nap tanul valamit az ember, és, ahogy a mondás tartja: “A jó pap is holtig tanul!” Úgy tűnik, ezt a kifejezést az élet minden területén fel lehet használni. Mindegy mióta élsz, ezeket a dolgokat eddig rosszul csináltad, mint például, egy chipses zacskó kibontása.
Itt van 10 élelmiszertermék, amelyeket ezután a cikk után könnyebben és hatékonyabban bonthatsz ki. (Elképzelhető, hogy lesz olyan, amiről tudtál.)

Előre csomagolt cukor

Ezeknek a cukroknak a csomagolását Benjamin Eisenstadt fejlesztette ki. Az ötlet nagyon egyszerű: a csomagot középen kell eltépni, nem pedig a tetején. Ha így teszel, akkor minden cukor a csészédben landol és csak a csomagolás marad a kezedben.

Pringles chips

A Pringles chips elfogyasztása sokkal könnyebb lesz, ha egy összehajtott A4-es papírt helyezel a cső belsejébe.

Rendes chips

Vágd ki a csomagolás közepét egy ollóval vagy más éles tárggyal és már mehet is a buli.

Főtt krumpli

Vágd el a közepén a krumpli héját. Főzd meg őket, majd tedd őket hideg vízben. Most már kevés erőfeszítéssel is képes leszel leszedni a héját.

Tic Tac

Mindössze annyit kell tenned, hogy elfordítod a dobozt oldalra és a tic tac, a neki kialakított helyre fog kerülni.

Kávétejszín

Húzd át a fóliát (ahogy a jobb oldali képen látod) keresztirányban a burkolat felső részén és egy háromszög alakú lyukat fogsz létrehozni.

Toblerone

Nyomd meg a háromszöget a hüvelykujjaddal a többi csoki felé.

Üdítős dobozok

A doboz tetején lévő nyílás általában közelebb van az egyik oldalhoz, mint a másikhoz. Ha úgy öntöd, hogy a nyílás távolabb van a pohártól (lásd jobb oldali kép) akkor nem fog kilöttyenni az italunk a pohárból.

Kókuszdió

Keresd meg a három fekete foltot a kókuszdión, majd szúrd át egy csavarhúzóval vagy egy éles késsel, majd tedd bele a szívószálat és “voilá” fogyasztható is.

Konzervek

Tartsd szorosan a konzervdobozt, a tetejét vágd át a konzervnyitóval, majd kezd el magad felé húzni a bontót és közben forgasd a konzervet.