Minden nő ruhásszekrényében vannak, olyan ruhák, amik már kimentek a divatból, vagy elvesztették színűket és már nem lehet utcára felvenni, vagy valamilyen folt éktelenkedik rajta, amit nem igazán lehet kiszedni belőle. Itt van néhány divat tipp, ami segít, hogy jobb legyen a megjelenésed.

Kifakult ruhák.

Az idő múlásával a ruhák kifakulnak, a fekete sem lesz már az igazi fekete, ahogy a többi élénk szín sem marad ugyanolyan.
Mi a teendő: Mosd ki a fekete ruháidat hideg vízben. A szín megőrzése érdekében ecetet, fekete kávét vagy teát is hozzá lehet adni a mosóvízhez.

Fehér ruhák.

A fehér ruha, akkor kiváló viselet, ha ragyogóan fehérek. Régi fehér ruháid mára szürkések vagy sárgásak lehetnek, nem beszélve az izzadságfoltokról.
Mi a teendő: Az enyhe sárgás ruha hidrogén-peroxid, szódabikarbóna vagy citromlé adagolásával eltávolíthatók. Ha nagyon sárga, akkor jobb ha megválsz tőle.

Feltűrt ingujj.

A feltűrt ingujj magabiztosabb kisugárzást ad. De gyakran rosszul tűrik fel az emberek.
Hogyan kell csinálni: Legyen egyenes az ujj, tűrj egyet rajta, de figyelj hogy maradjon egyenes, ha megtekeredik egyengesd ki és addig tűrd így ameddig tudod.

Korpásodás.

Nem túl bizalomgerjesztő, ha a ruhán korpa nyomok látszódnak.
Mi a teendő: A korpásodás azt jelzi, hogy valami nem tetszik a szervezetednek. Lehet a fejbőröd túl száraz, vagy vitaminhiányban szenvedsz. Ha már minden sampont kipróbáltál érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt, hogy mit javasol korpásodás ellen.

Kiegészítők.

Túl sok, ha fényes sminket és különböző színes ékszereket, kiegészítőket viselsz egyszerre.
Mit tegyünk: CoCo Chanel szerint nem kell annyi kiegészítő. Ha csak egy pár fülbevalót raksz a füleidbe, vagy csak egy gyűrűt húzol az ujjadra, az épp elég.

Szakáll.

A férfi arcszőrzet eltakarhatja ugyan az arc hibáit, de arról is árulkodik mennyire vagy ápolt. Ha nem borotválkozol rendszeresen, nem leszel túl bizalomgerjesztő a nők körében.  Nem beszélve arról, mennyi piszok megtapad benne.
Mit tegyünk: Találd meg a megfelelő szakáll stílust, amit az arc alakjának megfelelően kell megválasztani. Ezeket az esztétikai beavatkozásokat nagyon ügyesen meg tudják oldani egy barber shopbban.

Nadrág.

A nagyobb, vagy kitágult nadrágok előnytelenül néznek ki, egyes embereken. Nem szép látványt nyújt. Ha van a hasadon, derekadon némi felesleg, akkor célszerű olyan nadrágot választani, ami eltakarja.
Mi a teendő: Vedd meg a méretednek megfelelő farmert, kerüld a csípőnadrág fazonokat.

Smink.

A régi smink fáradt kinézetet kölcsönöz az arcnak.
Mi a teendő: Ha sminkünk már teljesen elvesztette intenzitását, jobb mihamarabb megszabadulni tőle. A tartósságon többnyire a sminkalapok segíthetnek. Ha nem szeretnél használni, akkor is célszerű legalább egy kis szemkorrektort alkalmazni a karikás szemekre.

Rúzsfolt a fogsoron.

Az ördög a részletekben rejlik. A rúzs, az ételmaradék könnyedén észrevehető mások számára, ami kellemetlen lehet a számodra.
Mi a teendő:  Mielőtt elhagynád a házat, alaposan vizsgáld át a tükörben minden porcikád, hogy tökéletes e. Ugyanezt kell tenni kávéfogyasztás után is.