Nagyon sok nő úgy gondolja, hogy az első éjszaka egy meghatározó dolog, ezért mindent meg kell annak érdekében tenni, hogy a lehető legtökéletesebb legyen. Természetesen vannak olyan dolgok is, amiket alapjáraton a férfiaktól várnak el, hiszen ők is ugyanannyira vannak benne, mint ők. Készítettünk egy összeállítást azokról a titkos dolgokról, melyre minden nő titkon vágyik a férfiaktól a legelső éjszaka folyamán.

A lányok többnyire szeretnek beszélni, a legjobb ha meghallgatod azokat a dolgokat, amiket meg szeretne veled osztani. De vigyázz, hogy olyan dolgokra ne kérdezz rá, amibe nem vagy 100%-ig biztos, a megérzések többnyire nem csalnak.

Bókolj neki, jegyezd meg milyen jól néz ki, még akkor is ha ez nem teljesen igaz. A lányok szeretik ezeket a dolgokat hallani.

Az első éjszakára lehetőleg ne melegítőbe menjél. Add meg a módját és öltözz fel elegánsan. A lányok szeretik a vonzó kinézetű pasikat.

Ne agyald túl a dolgokat, mert elronthatja a meghitt hangulatot, beszélj hozzá szépen és nyugodtan ettől ő is megnyugszik és oldott légkör jön létre közöttetek.

Ismered a mondást miszerint: “A türelem, rózsát terem!” Nos ne hajszold bele semmibe, légy türelmes, és akkor pontosan úgy fog kinyílni neked, mint egy rózsa.

A lányok szeretik, ha egy pasi mesél saját magáról, így nem tűnik úgy, hogy nagyon zárkózott lenne. Ezzel nagyon egyszerű és könnyed kommunikációt tudtok előidézni, ami megnyugtatja mindkét felet.

Ha izgulsz, azzal mindent tönkretehetsz. Próbálj nyugodt és laza maradni. Ha érzi rajtad, hogy ideges vagy ő is az lesz.

Jó ha megjegyzed, hogy ez nem egy mesebeli film, nem fog minden tökéletesen alakulni, lesznek bakik, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy jól érezzétek magatokat. Urald a helyzeteket és ő bízni fog benned.

Ne akadj fent a hibákon, kezeld a helyzeteket úgy, ahogy a legnagyobb profik, tudod ez nem tündérmese, szóval akadhatnak problémák.