A nők érzékenyek, még akkor is, ha erősek és függetlenek. Néha feleslegesen van bűntudatuk azért, amit mondanak, tesznek vagy éppen éreznek. Éppen ezért, most 10 olyan dolgot gyűjtöttünk össze, amiért sosem szabad egy nőnek rosszul éreznie magát, vagy éppen bocsánatot kérnie.

1. Amiért nemet mond.
A nők sokszor mondanak akkor is igent, amikor valójában nemet szeretnének. Ha egy nő nemet mond, annak megvan az oka, fogadd el!

2. A hobbijáért.
Attól, hogy nem a kötés a kedvenc hobbija, hanem mondjuk az autószerelés, nem ítélheted el csak azért, mert szerinted az nem nőnek való! Ő sem fog beszólni neked, ha te meg kötni szeretsz!

3. Ha nincs rajta smink.
Egy nő, ha úgy tartja a kedve, vagy mert kényelmesebb neki, nem tesz fel sminket. Nem várhatod el tőle, hogy a nap 24 órájában ki legyen sminkelve, csak mert neked úgy tetszik.

4. Amiért bolondozik.
Mindenkinek kijár egy kis hülyéskedés, bolondozás. Nem haragudhatsz azért, mert jó kedvük van!

5. Ha kimutatja az érzelmeit.
Könnyen előfordulhat, hogy egy nő nem úgy reagál, ahogy azt elvárnád, de sosem tudhatod, hogy mi játszódik éppen le benne.

6. Ha szüksége van és kér is segítséget.
Igen, előfordul, amikor egy nőnek férfi segítségre van szüksége. Értékelni fogja, ha számíthat rád.

7. Amiért más a véleménye.
Fontold meg, ha egy nő elmondja a véleményét neked, még akkor is, ha nem tetszik.

8. Az öltözködési stílusáért.
Talán a legtöbb nő próbálja a divatot követni, de ez egyáltalán nem előírás! Nem róhatod fel neki, ha ő például kantáros farmerben érzi jól magát!

9. Ha úgy szereti a testét, ahogy van.
Kritizálni és másban hibát találni mindenki tud. Viszont mindenkinek más az ízlése. Ha ő úgy érzi magát jól, nem ítélheted el csak azért, mert személy szerint neked nem tetszik. Te sem tetszel mindenkinek!

10. Ha valamit nem tud.
Még a legokosabbak sem tudnak mindig mindent. A lényeg, hogy tudjuk hol kell keresni a választ!