Két hete Megan Markle és Harry herceg hivatalosan férj és feleség lett, ami azt jelenti, hogy egy másik szépség csatlakozott a királyi családhoz. Meghan, sajnos nem büszkélkedhet hercegnői címmel, de már stílusszimbólummal rendelkezik. A hölgyeknek szigorú szabályok szerint kell megjelenniük, amihez a megfelelő öltözet elengedhetetlen. Összeszedtünk nektek néhány ilyen szabályt, amit a királyi család hölgy tagjainak kötelességük betartani.

Vörös szín.

A legtöbb nőnek sok élénk szín van a szekrényben. Kate Middleton-nak a piros az egyik kedvenc színe, amit a hétköznapokon, és estélyek alkalmával is szívesen felvesz. De néha Meghan is felveszi a vörös színű ruhákat. Érdemes megjegyezni, hogy a lányok teljesen más színtípusok, de a megfelelő árnyalattal nem lehet mellényúlni.

Ruhák.

A királyi protokoll kötelezi Kate-et arra, hogy betartsa a klasszikus, szigorú stílust, ezért több tucat nadrágja és szoknyája van. Van, hogy a hercegnő inkább a térd fölötti szoknyát választ, amit gyakran kiegészít egy megfelelő zakóval. Ahogy látjuk Meghan is követi példáját.

Ceruzaruhák.

Ez egy klasszikus stílus, ami megtalálható majdnem minden ruhásszekrényben, amit természetesen a brit hölgyek is viselnek. Ez a sokoldalú ruha jól elrejti az alak hibáit, kihangsúlyozza a sziluettet és a női képet. Kate gyakran választja ezeket hivatalos eseményre, előnyben részesítve a semleges árnyalatokat.

Pasztell árnyalatok, amelyek megfelelnek a bőr tónusának.

Kate Middleton képében gyakran világoskék árnyalatok vannak porondon, amelyek mindenképpen mennek a hercegnő személyiségéhez.

Ami Megant illeti, ő bézses, barnás árnyalatokat részesíti előnyben.

Letisztult megjelenés.

Az egyszínű szövetek tökéletesen illeszkednek minden alkalomhoz. Ez a kombináció letisztulttá teszi a képet, így lehetünk elegánsak és kifinomultak.

Nadrág és fehér ing.

A női ing egy klasszikus viselet mind stílusban, mind anyagban. Mindig elegáns  és a lehető legegyszerűbb viselet. A nadrág színe pedig kék lehet.

Fehér szín.

A teljes fehér megjelenés ideális nem csak az esti, hanem a mindennapos viseletre, kirándulásokra is alkalmas. Egy két fényes kiegészítő és máris jobb a megjelenés.

A kabát elegáns darabja a szekrénynek.

A kabát egy klasszikus darab, ami megtalálható minden egyes ruhás szerkényben amely kényelmes viseletet biztosít a kültéri rendezvények alkalmával.

Virágmintás viselet.

A másik kedvenc viselete a királyi családban élő hölgyeknek a hagyományos virágmintás ruhák. Ez egyszerű, elegáns és stílusos. Egyébként, a virágminta bármilyen színhez jól illik.

Színtelen rúzs.

Kate inkább a szemekre összpontosít, ha sminkről van szó. Meghan gyakran ugyanezt a technikát használja. Mindketten színtelen rúzst kennek fel ajkukra. Ez az opció alkalmas üzleti találkozóra, nappali és esti eseményekre, sőt hivatalos rendezvényekre is.

A mindennapi életben viselt ruhák.

Amikor a királyi családról van szó, gyakran ésszerűtlenül magas árfekvésű címkékkel ellátott luxus márkák jutnak eszünkbe. A mindennapi életben Kate Middleton inkább a demokratikus márkák ruházatát részesíti előnyben, mint a Topshop vagy a Zara.